Skip to Content

Verzekeraars

ABN AMRO

ABN AMRO ontstond oorspronkelijk uit een fusie tussen de voormalige Algemene Bank Nederland en Amsterdam-Rotterdam Bank en is in 2007 overgenomen door het consortium RBS (Royal Bank of Scotland), Banco Santander en Fortis.
Meer over ABN AMRO

Achmea

Achmea maakt onderdeel uit van de grootste verzekeringsgroep van Nederland: Eureko. Achmea voorziet in uiteenlopende verzekeringen en financiële producten voor zowel particulieren als bedrijven.
Meer over Achmea

Aegon

De naam AEGON werd in 1983, nadat bijna een jaar was onderhandeld over alle aspecten van de fusie tussen de onderlinge AGO en het beursgenoteerde ENNIA, door beide besturen na een gezamenlijke boottocht gekozen.
Meer over Aegon

Algemeen Belang

Algemeen Belang is opgericht in 1933 en is dienstverleder op het gebied van uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging.
Meer over Algemeen Belang

Allianz Nederland

Allianz is van oorsprong een Duitse verzekeringsonderneming. Allianz Nederland is een onderdeel van de Allianz Goep: een van de grootste financiële instellingen ter wereld die schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer aanbiedt.
Meer over Allianz Nederland

Amersfoortse

De Amersfoortse is een inkomensverzekeraar die zich specifiek richt op ondernemers en hun personeel en verzorgt dus geen verzekeringsproducten voor particulieren. De Amersfoortse is onderdeel van ASR.
Meer over Amersfoortse

Anker Direct

Anker Direct is de handelsnaam van Anker Verzekeringen B.V. Anker Verzekeringen B.V. is met name actief in Noord-Nederland en is in die regio dan ook één van de grotere spelers op de markt.
Meer over Anker Direct

Ardanta

Ardanta is aanbieder van diverse uitvaartverzekeringen, zowel als premieverzekering als in de vorm van een koopsomverzekering. Ardanta is onderdeel van ASR.
Meer over Ardanta

Argenta Life Nederland

Argenta Life Nederland is onderdeel van De Groep Argenta (BVG, Bank en Verzekeringsgroep Argenta), een bankverzekeringsgroep die actief is in de Benelux. Argenta Life is hiermee een volle dochteronderneming van Argenta Assuranties N.V. in België.
Meer over Argenta Life Nederland

ASR

De ASR verzekeringsgroep ontstond in 1997 nadat het concern Stad Rotterdam (bestaande uit de verzekeraars Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen) Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse overnam.
Meer over ASR

Bovenmij

Bovenmij is een volle dochteronderneming van BOVAG en heeft daarmee een specialisme richting de mobiliteitsbranche.
Meer over Bovenmij

Brand New Day

Brand New Day is een geheel nieuwe en zelfstandige aanbieder op de Nederlandse markt van onder meer producten voor vermogensopbouw, pensioensaanvulling, hypotheekaflossing, beleggingen met een gouden handdruk en meer.
Meer over Brand New Day

Cardif

Cardif is als verzekeraar onderdeel van het Franse BNP Paribas. Cardif is oorspronkelijk dan ook een Franse verzekeringsmaatschappij maar heeft de activiteiten inmiddels uitgebreid naar 42 landen.
Meer over Cardif

Conservatrix

Conservatrix is een onafhankelijke en zelfstandige speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Conservatrix biedt producten aan op het gebied financiering, vermogensopbouw en risicodekking in de vorm van levensverzekeringen, hypotheken en persioenen aan particulieren en bedrijven.
Meer over Conservatrix

Cordares

Cordares is een specialist op het gebied van pensioenbeheer en inkomensverzekering. De verzekeringsproducten van Cordares zijn ondergebracht bij Cordares Verzekeringsgroep N.V. en bieden oplossingen voor zowel de particuliere markt als voor het bedrijfsleven.
Meer over Cordares

De Laatste Eer

De Laatste Eer (DLE) uit Emmen is een verzekeraar die is gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen. Uitvaartverzekeringen kunnen bij DLE als natura-uitvaartverzekering worden afgesloten.
Meer over De Laatste Eer

Dela

Dela is in Nederland de grootste partij op het gebied van uitvaartverzekering en uitvaartverzorging, en sluit hierbij voor het overgrote deel naturaverzekeringen af.
Meer over Dela

Delta Lloyd Verzekeringen

Delta Lloyd Verzekeringen maakt deel uit van de Delta Lloyd Groep die zich in de breedte richt op financiële dienstverlening. Zowel particulieren al zakelijke klanten kunnen terecht voor spaar- en verzekeringsproducten, evenals voor financiële planning.
Meer over Delta Lloyd Verzekeringen

Eendracht Pensioen

De Eendracht Pensioen N.V. is een levensverzekeringsmaatschappij waarbij de Stichting Eendracht Pensioen 100% aandeelhouder is. Hiermee is De Eendracht Pensioen N.V. een aanbieder van levensverzekeringen zonder winstoogmerk.
Meer over Eendracht Pensioen

Facultatieve Verzekeringen

Facultatieve Verzekeringen N.V. is een onderdeel van de Facultatieve Groep. De Facultatieve Groep vindt zijn oorsprong in de oprichting van het huidige Koninklijke Facultatieve en opereert inmiddels wereldwijd.
Meer over Facultatieve Verzekeringen

Falcon Leven

Falcon Leven is onderdeel van ASR en gespecialiseerd in overlijdensrisicoverzekeringen en flexibele beleggingsverzekeringen. Voor het aanbieden van hun producten maakt Falcon gebruik van (al dan niet zelfstandige) verzekeringsadviseurs.
Meer over Falcon Leven

Generali

De Generali Verzekeringsgroep is een onderdeel van de internationale Generali Group. Voor het aanbieden van de producten, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt, maakt Generali gebruik van de professionele intermediairs.
Meer over Generali

Goudse

De Goudse is een onafhankelijke, zelfstandige verzekeringsmaatschappij die verschillende financiële en verzekeringsproducten aanbiedt aan particulieren en bedrijven op onder meer het gebied van levensverzekeringen, inkomensverzekeringen, zorg- en schadeverzekeringen.
Meer over Goudse

De Hoop

De Hoop N.V. is een levensverzekeringsmaatschappij die zich toespitst op het herverzekeren van medisch verhoogde risico’s bij levensverzekeringen.
Meer over De Hoop

ING Nederland

ING Nederland is een onderdeel van de internationale ING Group. ING Group is een financiële instelling die wereldwijd producten aanbiedt op het gebied van bankieren, levensverzekeringen, pensioenen en beleggen.
Meer over ING Nederland

Interlloyd Leven

Interlloyd Leven maakt deel uit van de ASR Groep. Interlloyd Leven is een levensverzekeringsmaatschappij die zich heeft gespecialiseerd in beleggingsverzekeringen voor diverse doeleinden, waaronder vermogensopbouw, nabestaandenvoorziening, hypotheekaflossing en inkomensverzekering.
Meer over Interlloyd Leven

Interpolis

Interpolis biedt diverse levensverzekeringsproducten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Voor het aanbieden van de producten ook samen met tussenpersonen en andere partijen.
Meer over Interpolis

Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij die landelijk opereert en verzekeringsproducten aanbiedt aan particulieren en bedrijven.
Meer over Klaverblad

Legal & General Nederland

Legal & General Nederland is een levensverzekeraar die uiteenlopende verzekeringsproducten aanbiedt op het gebied van inkomen, vermogen en risico. Ook voor beleggingsverzekeringen.
Meer over Legal & General Nederland

Leidsche

Leidsche Verzekeringen is de handelsnaam van de Leidsche Verzekering Maatschappij NV en maakt deel uit van de Bloemers Nassau Groep.
Meer over Leidsche

Loyalis

Loyalis heeft een specialisme binnen de sectoren overheid en onderwijs en biedt hiervoor met name collectieve oplossingen op het gebied van pensioenen, vermogensopbouw, nabestaanden- en inkomensverzekeringen.
Meer over Loyalis

Mercurius

Mercurius Verzekeringen is de handelsnaam van N.V. Algemene Risico Verzekering Maatschappij Mercurius, onderdeel van de Mercurius Groep.
Meer over Mercurius

Monuta

Monuta is zowel uitvaartverzekeraar als uitvaartverzorger. Monuta is geheel gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen en biedt derhalve geen andere verzekeringen aan.
Meer over Monuta

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een grote aanbieder van diensten en producten op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen waaronder diverse vormen van levensverzekeringen.
Meer over Nationale Nederlanden

De Noordhollandsche van 1816

De Noordhollandsche van 1816 is een schadeverzekeringsmaatschappij die in combinatie met de Noordhollandsche Combipolis voor particulieren een uitvaartverzekering aanbiedt.
Meer over De Noordhollandsche van 1816

NUVEMA

NUVEMA is gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen die kunnen worden afgesloten in de vorm van een premieverzekering, een koopsom of door middel van sparen via een deposito.
Meer over NUVEMA

OHRA

OHRA is een zogenaamde Direct Writer. Dit wil zeggen dat de verzekeraar direct en zonder tussenkomst van tussenpersonen zaken doet met de klant.
Meer over OHRA

De Onderlinge ‘s-Gravenhage

De Onderlinge ‘s-Gravenhage, zoals deze verzekeraar in de dagelijkse praktijk wordt genoemd is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij.
Meer over De Onderlinge ‘s-Gravenhage

De Onderlinge van 1719

De Onderlinge van 1719 is oorspronkelijk opgericht als het begrafenisfonds “Begrafenisbos De Vrijwillige Liefdebeurs” en is de oudste nog zelfstandige verzekeringsmaatschappij van Nederland.
Meer over De Onderlinge van 1719

Paerel Groep

De Paerel Groep is gespecialiseerd in vermogensoplossingen en levensverzekeringen. Deze productgroepen zijn ondergebracht in de twee divisies; Paerel Vermogensbeheer en Paerel Leven.
Meer over Paerel Groep

PC Hooft Groep

De PC Hooft Groep is een verzorger en verzekeraar van uitvaarten, met binnen de organisatie de aparte divisie PC Hooft Uitvaartverzorging.
Meer over PC Hooft Groep

Proteq

Proteq Verzekeringen biedt (naast andere verzekeringen) uitvaartverzekeringen, waarbij zowel premiepolissen als koopsompolissen mogelijk zijn. Proteq werkt hierbij samen met Monuta.
Meer over Proteq

Reaal

Reaal Verzekeringen bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt en werkt daarvoor samen met zelfstandige financiële- en verzekeringsadviseurs.
Meer over Reaal

Robein Groep

De Robein Groep biedt levensverzekeringen in uiteenlopende vormen van lijfrenteverzekeringen, evenals hypotheken en oplossingen voor vermogensbeheer.
Meer over Robein Groep

RVS

RVS biedt een uitgebreid diensten- en productenpakket op het gebied van verzekeringen, pensioen en inkomen en vermogensopbouw, waaronder overlijdensrisicoverzekeringen, uitvaartverzekeringen, kapitaal- en risicoverzekeringen en diverse lijfrenteverzekeringen.
Meer over RVS

Twenthe

Twenthe is een uitvaartverzekeraar die zelf geen uitvaarten verzorgt. Twenthe is gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen waarbij er zowel individuele als gezinsverzekeringen afgesloten kunnen worden, evenals uitvaartverzekeringen op twee levens.
Meer over Twenthe

Univé

Univé biedt diverse producten aan op het gebiedt van vermogensopbouw, pensioen en inkomen en (levens)verzekeringen, evenals hypotheken.
Meer over Univé

UZN

UZN staat voor Uitvaart Zorgcentra Nederland en is een uitvaartverzorger die landelijk opereert. Onder de naam UZET worden er uitvaartverzekeringen in natura aangeboden die direct bij de verzekeraar kan worden afgesloten door middel van het betalen van een eenmalige koopsom.
Meer over UZN

VGA

VGA is een aanbieder van verzekeringen van de Gemeente Amsterdam voor Amsterdamse ambtenaren.
Meer over VGA

VSB Leven

VSB Leven maakt deel uit van Falcon Verzekeringen N.V. VSB Leven is oorspronkelijk opgericht als Nuts Verzekeringen N.V. dat uiteindelijk werd overgenomen door Fortis Bank.
Meer over VSB Leven

VvAA

VvAA is een vereniging wiens leden werkzaam zijn in de (para- en peri-)medische branche, zowel voor professionals als voor studenten.
Meer over VvAA

Yarden

Yarden is aanbieder van natura-uitvaartverzekeringen, is tevens verzorger van uitvaarten en heeft daarbij beschikking over eigen faciliteiten. Verzekeringnemers bij Yarden zijn tevens lid van Yarden als vereniging.
Meer over Yarden

ZLM

ZLM Verzekeringen bied uitvaartverzekeringen aan voor particulieren. ZLM is met name in Zeeland en Brabant actief en heeft hier ook eigen tussenpersonen.
Meer over ZLM

Zwitserleven

Hoewel Zwitserleven lang bekend heeft gestaan als “Zwitserse Maatschappij van Levensverzekering en Lijfrente”, is hier inmiddels verandering in gekomen.
Meer over Zwitserleven

Back to top