Skip to Content

Contact

Het Levensverzekering Informatie Centrum (L.I.C.) is een actueel informatieplatform op het gebied van levensverzekeringen.

Omdat de keuze voor de juiste levensverzekering sterk afhankelijk is van persoonlijke omstandigheden, is het niet mogelijk om gedetailleerde informatie te bieden met betrekking tot individuele kwesties. Het L.I.C. heeft dan ook als doel om informatie te verstrekken aan de consument als groep. Deze website behandelt enkel de hoofdlijnen van de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot het afsluiten en vergelijken van levensverzekeringen. Daarnaast beschrijven wij diverse levensverzekeringsthema’s die van belang kunnen zijn voor consumenten die in bijzondere omstandigheden verkeren, waarbij wij eveneens enkel een weergave bieden van de hoofdlijnen van het betreffende thema.

Omdat het Levensverzekering Informatie Centrum zich alleen richt op de algemene informatievoorziening en niet op individuele casus, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Het L.I.C. raad u dan ook ten sterkste aan om vóór het afsluiten van een levensverzekering advies in te winnen bij een specialist.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Captcha

Bericht

Back to top